Nak Souvenier best?

KOSMO ONLINE.

Adalah salah satu akhbar online yang suka dibaca.. Dan berita berita dari KOSMO online pun suka nak dikongsi bersama. Ala ala surat khabar online pun jadi juge blog ni pada hari-hari yang terasa nak share berita berita menarik seluruh negara. Macam baca buku pendidikan juga.. Nak salin isi-isi penting yang menarik. Kalau baca sepintas lalu, mungkn tak terkesan diminda.. Kalau salin tu, lebih konsentrasinya.

Begitu juga la bila baca apa=apa yang online. Untuk mengingatinya dengan cepat atau kadang tak sempat baca, kena book mark dulu, atau terus kopi dan simpan di folder. Bila ada masa terluang, baru le relaxkan diri dan baca apa yang tersimpan tadi. Namun, kekangan masa juga faktor utama.. Sehingga tertangguh mengambil masa berbulan-bulan lamanya..

~Erk.. Ada Isi ke entry ni?..

2 comments:

Bui Idzra Ryn said...

bagilah link KOSMO sekali..^_^

amirah said...

ui..rajinnya nak membaca...huhu..akak masih beli paper kosmo yg biasa tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...