Nak Souvenier best?

NEELOFA.

Shahz Jaszle hanya teman rapat
Diimbas semula enam bulan yang lalu, gosip hubungannya dengan aktor Shahz Jaszle adalah punca awal yang mengheret nama Lofa ke lembah kontroversi.
Susulan daripada jolokan perampas yang dihamburkan kerana menjadi punca keretakan hubungan cinta aktor kacak itu dengan aktres Maria Farida, Lofa terus dihujani pelbagai cerita kurang enak.
Kini, selepas setengah tahun cerita itu meletus, penafian Lofa terhadap hubungannya dengan aktor itu terus dianggap sebagai omong kosong.
Apa yang berlaku depan mata adalah keintiman dan kemesraan mereka di majlis-majlis hiburan dan di khalayak seakan mengiyakan persepsi bahawa mereka sedang menjalin hubungan.
Tika perkara itu diajukan, Lofa dengan gestur bersahaja sempat tergelak sebelum membalas.
“Saya sudah tidak kisah dengan apa juga persepsi dan telahan orang terhadap kisah saya dan Shahz. Saya akui kami rapat sebagai rakan karib kerana keserasian itu.
“Namun, tidak sampai ke tahap bercinta seperti yang disangkakan. Hanya kami saja yang mengetahui cerita sebenar, jadi terpulanglah kepada orang sama ada untuk mempercayainya atau tidak,” jawabnya.

1 comments:

SoLy SoLicious said...

2 2 sy xsuke....ngeee~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...