Nak Souvenier best?

RELEVANKAH KEDAI RAKYAT 1MALAYSIA?..

PUTRAJAYA – Kawasan Projek Perumahan Rakyat (PPR) di sekitar ibu kota bakal menjadi medan projek perintis pembukaan cawangan Kedai Rakyat 1Malaysia fasa pertama yang dilaksanakan tidak lama lagi bagi memperluaskan penjualan barangan harga murah kepada warga kota yang berpendapatan rendah dan sederhana.
Menteri Kementerian Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan, Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob berkata, kawasan itu menepati konsep kedai berkenaan untuk menjual pelbagai barangan keperluan asas pada harga berpatutan dan sekali gus mengurangkan beban kos sara hidup warga kota.
“Kebanyakan kelompok masyarakat di PPR adalah mereka yang berpendapatan rendah dan semestinya menjadi sasaran utama kita.
“Kami sedang mengumpul data kedai-kedai runcit yang beroperasi di kawasan PPR di seluruh Kuala Lumpur untuk pelaksanaan program ini,’’ katanya pada sidang akhbar di sini semalam.

5 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

susah nak cakap..

ZWAN SABRI said...

RELEVAN! ;)

MySuaraBlog: Kenangan Itu.. Rindulah!

Acik said...

At least ada usaha utk menolong yg kurang mampu! :)
Ada entri khas tentang All in One kat PimpinTanganAcik - tq for following me! :)

diana said...

entah...
tengok dulu..
mana boleh suka2 je kata releven..
takut ada yang ambik keasempatan pulak..
yang nak di bantu tak terbantu pulak nanti..kualiti barang pun kita kena tengok jugak dulu..cakap saja berkualiti padahal tidak,tak guna jugak..kan??

saiazuan said...

sbg rakyat patut support something yg elok.. :D

dan bila ben bagi peluang.. http://eleventx.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...