Nak Souvenier best?

AMY SEARCH PENGETUA AF9.


Akhirnya terbongkar sudah rahsia selama ni. Punya la kontroversi nak mendapatkan PENGETUA AF yang baru. Dengan haritu nama AHMAD DHANI naik juga. Ramai yang tak setuju. Dan akhirnya inilah PENGETUA AF9 iaitu; AMY SEARCH.

Sedang menonton TIRAI AKADEMI FANTASIA 9 ni. Ada yang tengah sama-sama menonton ke?.. Jom.. Siapa PILIHAN anda?.. AFUNDI la..

NAMA Suhaimi bin Abdul Rahman
ASAL Johor
LAHIR 28 Julai 1958
KERJAYA Penyanyi kumpulan Titanic & Search, Penyanyi solo & Pelakon filem
KELUARGA Mempunyai dua orang adik beradik; Berkahwin (Faridah, 1983-1985; Noorliza Abdul Latiff, 1990-1994; Roslisa Ahmad, 1995-?; Norish, ?), dan dikurniakan cahaya mata (Nabila Huda, 1984; Irisha Myra, 1997; Alexander Zulkarnain, 2004; Sania Samara, ?) KREDIT:MUSICROCK.COM

Amy Search ni memang sedap suaranya kan. Lagu yang dinyanyikan tadi pun best juga. PAWANA. Dan, lagu yang paling gempak adalah semestinya ISABELA. Sampai sekarang ni masih sedap lagu ISABELLA tu.

LIRIK LAGU PAWANA (kredit ilirik.com)
~Bermula sebuah cerita
Di zaman dulu kala
Mudahnya sederhana kehidupan
Mereka riang sentiasa dan gembira
Tanpa duka
Waktu berpesta pawana pun melanda

Meresap fikiran dan jiwa
Berubahlah semua
Jadi sombong serta alpa
Semua inginkan kuasa
Rebut dengan sengketa
Yang lemah jadi hamba

Berpecah antara mereka
Musnah di hembus pawana
Begitulah kisah hidup
Dari zaman ke zaman
Pawana menghembus akan hati insan

Cinta musnah dihembus pawana
Keinginan menghancur manusia

3 comments:

Yusri said...

dia buat kat JJ setiawangsa...ada khemah di pasang kat tempat parking. tadi tengok masa pegi pasar malam sebelah JJ tu.

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

moga beliau berjaya...

azzey said...

Amy search yg muda sokmo..pewwwwwit!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...