Nak Souvenier best?

BLOG NI AKU RASA PATUT POPULAR LAA ..


5 BLOG YANG PATUT POPULAR..

Sebab tuan blog ini sangat santai. SPECIAL TU tuan blog ni.
Penuh keikhlasan dalam penulisan.
Suka sangat membaca setiap entry yang penuh keistimewaan.
Simple Mimple Dimple. Tentang kehidupan dia.
seorang pendidik...

Sape boleh bagi URL blog keempat?..

pop·u·lar

[pop-yuh-ler] Show IPA
–adjective
1.
regarded with favor, approval, or affection by people ingeneral: a popular preacher.
2.
regarded with favor, approval, or affection by anacquaintance or acquaintances: He's not very popular withme just now.
3.
of, pertaining to, or representing the people, especially thecommon people: popular discontent.
4.
of the people as a whole, especially of all citizens of a nationor state qualified to participate in an election: popularsuffrage; the popular vote; popular representation.
5.
prevailing among the people generally: a popular superstition.
6.
suited to or intended for the general masses of people:popular music.
7.
adapted to the ordinary intelligence or taste: popularlectures on science.
8.
suited to the means of ordinary people; not expensive:popular prices on all tickets.

18 comments:

cik blogger said...

blog kite??
http://teanyh.blogspot.com

ok tak? ngeh3~ promote blog sendiri pula..

Rozali said...

Assalamualaikum Nur

tersangat baru untuk popular...

apa2 pun terima kasih

Wassalam

Chegu Zubir said...

Assalam...terima kasih kerana blog saya yang tak seberapa tersenarai.
saya rasa masih terlalu awal dan saya pun masih terlalu baru untuk popular. biarlah kita menulis utk perkongsian bersama bukan popular yang dicari tetapi perkongsian. biarlah kita tak dipandang di dunia tapi kita dipandang di akhirat. terima kasih di atas senarai di atas.saya amat menghargainya...

baca dan fikirkan
Perkara Yang Kadang-Kadang Kita Perasan/Tak Perasan
Renungkan Sedalam-Dalamnya- "Jodoh"

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

tq nur...
sgt menghargainye...

solo molo said...

blog-blog fofuler nie...

blog solomolo bile nak fofuler ek ???
huwaa....

fahmie firas said...

blog anda pon ah semakin popular
Jumpa awak di Blog Ben Ashaari
Salam Kenal..
Nice blog sahabat..
best dapat follow ur blog..
keep moving on..
Klu free jemput singgah blog saya
http://fahmiefiras.blogspot.com/

pRiNCe said...

betul2...bukan senang nak jadi popular kan...:)

saya doakan sume blog yg di listkan tu cepat popular...huhu

4k3m[PIJA] said...

Terjah dari blog Abg Ben !
Salam kenal =)

fizalinolie said...

Singgah dari blog Abg Ben. Jomm singgah tengok sapa patut popular DI SINI... Hehehe.

Syafiq Rosli said...

blog ni mmg dah popular pun kan..:)

Nour Akmal said...

tuan punya blog ni pun popular juga kan..=) huhu

Silent Thinker said...

melawat kamu yg fofularrr...
feel free singgah la blog sy
http://safiyahezora.blogspot.com/

c-tea said...

sama singgah dari segmen abg ben...mesti semua mereka yang tersenarai terbaik kan??jom lawat blog ct pulak..ct pun join

blog patut popular

cik fza said...

dr blog abg ben.
mesra blogger penting jugak kn. :)

Dekcik said...

jom kte tgk blog popular..
dari blog abg ben..
singgah blog dekcik..

http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

Citarasa Rinduan said...

selamat malam nur

wah!!!! terharunya kak ayu
untuk kamu jua

http://ruhayurazali.blogspot.com/2011/04/blogger-ini-buat-aku-sebak.html

Liza @ Adzriel AB said...

senarai yang hebat dan entry dekat di hati. ALL IN ONE tetap popular di hati saya!

azzey said...

Blog nur pon leh popular gak nih..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...