Nak Souvenier best?

Kalau FIRST CAR Macam ni Sesuai tak?



~Apakah first car atau kereta pertama yang menjadi idaman kawan-kawan?. Atau bagi yang dah beli kereta, kenapakah KERETA itu dipilih?..

Nak beli kereta macam kat dalam gambar tu?.. Keluaran tempatan. Atau nak beli yang diimport dari luar?. Kualiti kereta tempatan dan luar berbeza ke?. Ada yang boleh bagitau tak?.. Kalau diberi pilihan mana yang kawan-kawan pilih?

Kalau tak beli buatan tempatan, macamana nak tolong negara kita sendiri ye?..

-CONFUSE.
Suzuki Swift macam comel juge kan..

4 comments:

Chegu Zubir said...

nak beli kereta ke nih..saya sarankan kalau utk family exora ok..if luar negara estima..kalau personal dalam msia naza forte...hehehhehe

Entry Terkini<a href="http://zubir5588.blogspot.com/2011/04/komposer-rock-amerika-mendedahkan.html</a>

Chegu Zubir said...

naZA FORTE i like


JOM KOMEN.:Komposer Rock Amerika Mendedahkan Pengaruh Yahudi di Hollywood:.

aNis sHazLiN said...

hehe...suzuki swift mmg comel... anis gune satria neo skang...pn comel utk 1st car...hehe

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

suka kete buatan luar...
itu jew leh cakap...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...