Nak Souvenier best?

Kisah Kena Potong!

Semalam dah telefon Customer care tu. Nasib baikle yang tukang angkat telefon tu berbudi bahasa. (Kalau dah kerja macam ni kenala cuba tunjukkan dan bagi layanan yang terbaik- walau mood kelaut).

Setelah di potpetkan, (susah juga bayar ikut online- sebab weekend-weekend tak beroperasi)..maka terungkai sudah persoalan. Geram juga la kan sebab bukannye tak bayar. Sistem belum terima. Jadi nak geram kat sapa?. Sistem?..Siapa yang reka sistem tu?..

Ish.. okelah.. Takmau merusakkan mood di pagi yang indah ini. Marilah cheer up. Bokojalah kito sekueknyo.. (ada ke ayat ni?). jadi, apakah tugasan yang nak diselesaikan pada hari ini?.. Kawan-kawan biasanya akan listkan dahulu ke tugasan yang nak dilakukan?.. Bagusla kalau sistematik begitu.

Kadang-kadang listkan juga.. kadang-kadang tak.
Cemana nak bagi konsisten?.. Silakan jawab.

JOM DESIGN HADIAH SENDIRI.

10 comments:

Sharinginfoz said...

Kekadang memang tak sistematik main redah aja, he he

faisal said...

dah list dah tapi main blog paling utama..better tutup terus laptor or pc..hahaha

http://faisalapardi.com/

Rozali said...

Assalamualaikum Nur

nak beristikamah sesuatu yg baik memang susah
tambah2 bab ibadat

Wassalam

amirah said...

kalau dah list pun kdng2 mmng byk gangguan dalaman mahupun luaran..heh

nur said...

@Sharinginfoz- itu la kan.. main redah lagi edventur kan

nur said...

@faisal
kalau camtu mmg kene tutup terus la.. baru keje lain jalan

nur said...

@tuan Haji.
boleh bagi tips utk istiqamah?

nur said...

@amirah..
ya, tepat sekali.. kene TAHAN godaan2 tersebut

Dekcik said...

sistem mmang cm 2, klu byar lambat ckit mule lah x operasi..sakit hati jew..huhu..dekcik penah kene mcm nie..

manueng said...

relax...jgn tensi2...hehe ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...