Nak Souvenier best?

Macam Mana Nak Orang Datang Blog Kita Hari-Hari?

Bukannye susah pun. Jadila macam RedMummy ke, Kak Ina KL ke, Ben Ashaari ke, Cikgu Dahlia ke, Cikgu Shida(aik.. ada juga?).
Okela, mode lebih serius.
Macam mana ek?.. Nak bagi pembaca tu setia datang kat blog tu hari-hari.
Jawapannya ialah...
Keyword yang penting kat sini adalah UPDATE.
Ye, betul tu..
Update mesti paling kurang sehari sekali. Baru ada orang nak datang setiap hari. Kalau rajin lagi banyak lagi oke la kan.
Nanti orang yang sama pun nak datang berkali-kali sebab nak datang baca entry baru pula. Kalau tak kerap update, sebulan
sekali contohnya la kan.. Cemane orang nak datang baca hari-hari?.. Mesti pembaca tu dah mark, blog sipolan hanya update
sebulan sekali, jadi g blog dia pun sebulan sekali aja la kan.

Kawan-kawan ada lagi tips nak bagi?..
Silakanlah kongsi..

JOM DESIGN HADIAH SENDIRI.

8 comments:

DIDOT said...

btul tuh..tp kekdg nak update ari2 x de mase n idea laa..heheh..;)

SoLy SoLicious said...

betul2..
sutuju sgt..
sbb 2 walau se bz mane pn sy,
akan pastikan belog x bersawang... heee
P/s : kne rajin2 bw jgk la kan kan.. heee

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

tapi idea slalu menjadi kekangannya..huhu ke otakku yg blurr x tau nak tls per ;)

blh bantu sis ;)

hoyahadis said...

hurm..betul tu..tapi kadang2 tak ada idea..dengan masaalah broadband yang slow jd penat menunggu loading..he..he..tapi apapun akan cuba buat yg terbaik..good luck untuk diri sendiri dan para blogger semua..

ardinihumaira said...

dni kalo busy sangat susah nak update. blur hehehe

Usop Wilcha said...

Nak tips jugok...

Tips penjagaan gigi

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

tips yg mudah n senang...
kene wat jew...
:)

azzey said...

kene rajin bw je le...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...