Nak Souvenier best?

Susulan Kena Reject Dengan Apesal Dot Com.

Haritu ada tulis entry tentang Apesal dot Com. Kawan-kawan pernah dengar tak?.. Bagi yang dapat join meman bestla kan. Traffik sudah tentu a masyuk. Akibat promosi yang best ni, maka teringin la nak join.

Apesal dot com ni salah satu laman yang boleh menjanakan trafik ke blog kita. Hanya daftar dan seterusnya akan dilihat oleh admin APESAL DOT COM sebagai penilaian. Jika sesuai, maka bolehla dihantar atau submit entry tersebut. entry-entry itu akan dipromosikan di laman web tersebut.

Setelah blog ALL IN ONE ini didaftarkan, DUKACITA berita yang diterima DISINI. Tak layak!!! Nasib baik tak banjir.. Tak layak sebab apa ye?.. Mungkin sebab entry-entry di blog ALL IN ONE ini tidak special. Yela kan, tak tulis BOOMBASTIC macam lain-lain blog pun..

Takpela.. since kawan-kawan dah ramai yang setia membaca pun dah SYUKUR. Dan ada satu itu ORANG memang sangatle suke membaca di blog ALL IN ONE ini. Sebagai loyal READER.. dan bukannye SILENT READER..

CUBE TEKA..

5 comments:

LINA said...

tak payah join pun takpe! masih ade yang setia, kan? kan? kan? ^^

.: iEyLa :. said...

morning sis...
ieyla join apesal tu sbb tgk akk wat en3 psal tu ari tu..
ieyla pon xpaham cmne diorang accept...xpe..ieyla setia ur silent reader..

Fitri Senin said...

ala...xpe..yang penting silent reader and loyal reader tetap di sisi..tp akan dtg cuba lagi mungkin skrg blm rezeki

THE LEKAT LEKIT STORY said...

mula submit entri pun kena reject sbb gambar takde kena mengena.. tp skang ni tiap kali ping entri dah tak reject lagi.. janji jgn putus asa sebab apesal memang cerewet tp berbaloi

umialya said...

xperlah org tak sudi..

w/pn akak cuma silent reader tp yg pntg traffic tu naik, kira ok le tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...