Nak Souvenier best?

TIPS NAK DAPAT BE / BUFFERED EARNINGS.

Salam tengahari kawan-kawan. Sudah santap?.. Apa menunya kali ini ye?. Masa blogwalking ni rata- rata kawan-kawan mengepos tentang BUFFERED EARNINGS. Wah, happy la ye mereka yang dapat sampai dua tiga BUFFERED EARNINGS tu kan. Tu tak kira yang dapat sampai TUJUH BE. Wah, jelesnya.

Blog ALL IN ONE ni pernah la dapat BE. Tapi, sekarang ni sangat susah nak dapat. Mungkin sebab bagi can untuk mereka yang belum pernah dapat lagi. Biasanya bila dah start dapat SATU BE tu.. yang lain-lain tu senang nak lekat.

Nak TIPS UNTUK DAPAT BE ke?
Tadi baru je lepas baca kat blog: http://trigyy.blogspot.com/

jom sama-sama baca kat sana.

Yang penting kena RAJIN belajar.. RAJIN BLOGWALKING untuk cari tips..

8 comments:

mizzkechique said...

msh merajinkan dri berBW...hehe

Liza @ Adzriel AB said...

never get BE. tak pelah... kalau ada rezeki tu adalah nanti.

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

belajar untuk menjadi lebih baek...

encikReza said...

kena terjah ni..

leyzajamil said...

sy bertuah berkunjung ke sini..kebetulan memang nak cari info ttg ni pun.. tengkiuk ^^,

pilih 5 blog paling kerap kamu terjah 2011

trigyy said...

ptot la aku cek analysis blog aku bnyk trafic dari sini.. ko promote ea.. thnx u brother

Kembara Perantau said...

nice news, hopefully can be a benefit to bloggers...good job

trigyy said...

backlink semula kesini

http://trigyy.blogspot.com/2011/04/5-blog-promote-trigyy.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...