Nak Souvenier best?

Mampu memperoleh pendapatan sehingga RM20,000 sebulan.

~Lepas ni makin ramaila yang nak join Avon ni kan.. Nak join jugak le.. BOLEH ke? Tanya Dini jom.

Tambahan pula, apabila melihat sendiri kejayaan downline menjadi Senior Executive Sales Leader (SESL) menjadikan wanita kelahiran Johor Bahru, Johor itu lebih bersemangat, aktif dan yakin.

Bermula sebagai seorang suri rumah, Nora kini boleh berbangga dengan pencapaian diri apabila bergelar Sales Leader No. 2 negara sepanjang tahun 2010.

Menurut ibu kepada lima cahaya mata itu, Avon Sales Leadership bukan sahaja memberi pendapatan stabil malah mampu mengeratkan hubungan bersama kumpulan masing-masing.

“Ini sangat berbeza daripada kebanyakan perniagaan skim jualan langsung yang ada iaitu menekan downline untuk kejayaan upline.

“Malah, melalui Sales Leadership ini, ia dapat melatih saya menjadi seorang pemimpin yang bertanggungjawab dan prihatin hasil daripada sesi latihan profesional yang dianjurkan Avon,” ujar Nora yang tidak ketinggalan merakamkan penghargaan dan terima kasih kepada semua ahli kumpulan yang sentiasa menyokongnya.

Kini, soal kewangan bukan satu masalah besar buat Nora sekeluarga kerana dia mampu memperoleh pendapatan sehingga RM20,000 sebulan.

Sementara itu, di bawah program elaun kereta pula, Nora berjaya memiliki tiga buah mewah. Ternyata, bersama Avon Nora dan keluarganya dapat menjalani hidup mewah walaupun tidak mempunyai pendidikan tinggi.

Pesanan Nora bagi mereka yang berminat merebut peluang menambah pendapatan bersama Avon adalah meletakkan impian di hadapan dan terus mengusahakannya hingga berjaya.

Untuk peluang pendapatan bersama Avon, sila layari www.my.avon.com atau hubungi 1800-22-AVON (2866).


7 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

waaaa...

Nisa' Pasir Gudang said...

businessss tuuu... go go go

Liza @ Adzriel AB said...

aku kayoooo... yg penting semangat kena kuat & konsisten

yusri said...

displin yang penting..

... said...

as salam..
hmm..bisness..
hoho~
asalkan ada niat, usaha dan tawakkal yang utuh. insya'Allah..
avon..er,,lelaki ni.. macam tak sesuai..
hoho~

SAYA SUDAH CUNKAN BLOG SAYA ! SILA LA SINGGAH KAWAN KAWAN !

http://fadzli-rt.blogspot.com


saya reader baru dalam blog ni, nak tahu perkembangan blog ni~maka saya follow..
kalau ikhlas..follow la saya semula ;)

puanbee said...

dah 8thn join avon nih heee

toyolkiut said...

bniaga punca utama pndptn,,
truskn usaha utk maju jaya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...