Nak Souvenier best?

Traffik Dari Mereka.

Siapa mereka. Ini lah senarai mereka yang muncul saat cek kat stat blogger. Terajin pula nak cek.. Kena banyak bagi kredit kat diorang ni. TERIMAKASIH daun keladi.

Kawan-kawan rasa penting tak traffik untuk sesebuah blog?.. Kalau seorang dua pembaca pun kira traffik juga la kan. Kalau dah tahap beratus beribu tu dah jadi traffik jem. Memang impian untuk dapatkan traffik masyuk sentiasa ada.. Membayangkan jadi seperti RedMummy ke BenAshari ke.. tapi, kalau usaha tak sama macam diorang, tak payahle nak berangan Mat Jenin ye..

SERANG DIORANG dulu ek..

4 comments:

kay_are said...

tapi follower cik nur dah ramai sangat2 tu.. kagum2.. =)

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

tenggs kat all in jugak sbb jadi traffic source cintabunga ^^

Lin Azlina said...

hehehe..kena usaha lebih baru leh jd cam kak red dan abg ben tu kan...bagi lin kalo lin tak on9 pastu trafik 100++ kira dah ok sgt2la...org tetap dtg even tak bw...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

serang2...
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...