Nak Souvenier best?

JUARA / JOHAN IMAM MUDA 2 2011 milik IM HASSAN atau IM Nazrul.

Malam ini detik itu akan tiba. Detik yang mana akan menampilkan IMAM MUDA MUSIM KEDUA bagi 2011. Seperti yang diketahui UMUM, fenomena program realiti IMAM MUDA bermula pada MUSIM PERTAMA yang diungguli oleh IMAM MUDA ASYRAF. terus nama beliau MENCANAK NAIK setelah berjaya pada TAHUN 2010. Menjadi satu program yang TERKENAL di serata DUNIA. Ditonton oleh segenap lapisan masyarakat dalam negara.
Maka, siapakah yang bakal dinobatkan sebagai JUARA IMAM MUDA MUSIM KEDUA?. Pilihan cuma ada dua. Antara IMAM MUDA HASSAN atau IMAM MUDA NAZRUL? siapakah yang menjadi pilihan kawan- kawan nanti ye? Kenapa? Siapa yang lebih layak ?..
Apa pun percaturannya.. Akan dirungkai sebentar sahaja lagi..keputusan yang bakal merubah hidup IMAM MUDA itu sendiri. Dan bakal melebarkan lagi sayap IMAM MUDA UNTUK MUSIM KETIGA?(barangkali).
Dengan kemunculan program sebegini, Sedikit sebanyak dapat membuka minda kita yang jika kita berfikir secara kreatif.. Kita tidak perlu bersusah payah memanggil orang untuk datang kepada kita.. Tapi, dengan sendiri dan sukarelanya mereka akan datang kepada kita..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...