Nak Souvenier best?

Shoyuemi permainan online Facebook.

TAK INGAT LER...

MASIH ingatkah lagi pada awal tahun 90-an, makanan ringan berjenama Tam Tam dan Mi-Mi keluaran Snekku memang popular dalam kalangan kanak-kanak.
Seiring dengan masa berlalu, Snekku telah pun mengeluarkan pelbagai produk baru seperti Shoyoemi, keropok berasaskan tepung gandum dengan salutan lapan perisa yang berbeza pada tahun 2006.
Bulan lalu, Snekku melancarkan permainan dalam talian dalam laman sosial Facebook dengan menggunakan karakter Shoyoemi sebagai watak utama.
Shoyoemi merupakan seekor penyu yang tidak mempunyai cengkerang, berwarna kuning dan kelihatan comel dan manja.
Permainan dalam talian itu boleh diakses dengan membuka laman www.facebook.com/snekku. Pelayar perlu mengklik butang like untuk menyertai permainan tersebut.
Menurut Pengurus Jualan dan Pemasaran Snekku, Hing Cheng Keng, 53, tujuan permainan tersebut dilancarkan adalah untuk meningkatkan kesedaran orang ramai terhadap produk keluaran mereka.
"Diharap, Shoyoemi dapat mengurangkan tekanan masyarakat bandar yang bekerja keras setiap hari.
"Selain itu, permainan Facebook kini menjadi trend golongan remaja dan kanak-kanak. Setiap orang pasti pernah bermain Facebook," ujar Cheng Keng pada majlis pelancaran permainan itu di Sunway Pyramid.

2 comments:

Anonymous said...

tam tam best..!!
erk..? ade game eh.? xtau pun ;D

Adzriel AB said...

lama tak sempat main game ni. tam2 ingat juga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...