Nak Souvenier best?

CUTI UMUM ESOK.Sempena PIALA FA?

~BETULKE KELANTAN DIBERI CUTI UMUM ESOK WALAUPUN TAK MENANG? TERENGGANU CAMNE PULA?

LAYAN KISAH NORSHAHRUL NI DULU YE..

BUKIT JALIL mungkin sudah terlalu biasa bagi Norshahrul Id- lan Talaha.

Perlawanan melibatkannya di sana acap kali berakhir dengan kegembiraan seperti apa yang berlaku pada final Piala Malaysia dan Piala AFF Suzuki lalu.

Sebagai pemain berpengalaman, pentas perlawanan akhir seharusnya tidak mengundang kebimbangan malah, dia tentunya lebih arif bagaimana untuk memecah gawang Terengganu yang dikemudi Mohamad Sharbinee Allawee yang juga rakan sepela- tihnya bersama skuad kebangsaan.

Dua musim bersama Kelantan, nama Norshahrul tiba-tiba melonjak dan hampir setiap hari meniti di bibir, bukan sahaja penykong Kelantan tetapi pemerhati dan pencinta bola sepak tempatan walaupun dia sebelum itu sudah bersama pasukan kebangsaan ketika mewakili UPB-MyTeam.

Kemahiran dan ketajaman yang dimiliki sebagai seorang penggempur dilihat begitu sempurna, terutamanya ketika menggelecek lawan melalui garisan belakang padang sehingga ada yang menggelarkan Norshahrul sebagai The Linesman dan peluang di- miliki di dalam kotak penalti jarang disia-siakan.

Kelibatnya di padang memberi azimat dan tonik yang cukup berharga buat para peminat sehinggakan tatkala dia terbaring di padang kerana mengalami kecederaan, pasti ramai peminat yang resah dan tidak senang duduk.

5 comments:

Syazwan said...

terengganu akan menang!!
heheh.

shazmira said...

yup . cuti da cnfirm n klntan menang ! :P

Ifti Mazin said...

saya sokong kelantan :p

Anonymous said...

trg menang lg,hehehe

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

kelantan jew cuti...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...