Nak Souvenier best?

Payudara kerani bertukar hitam

- No Komen..

KUALA LUMPUR - Tindakan seorang kerani yang membuat pembedahan plastik untuk membesarkan payudara semata-mata kerana hendak menggembirakan teman lelakinya mengundang padah apabila dia bukan sahaja terpaksa menanggung derita, malah turut dikecewakan lelaki tersebut.
Wanita yang dikenali sebagai Tham, 30, itu kini menderita apabila terpaksa menanggung kesakitan berikutan payudaranya kini bertukar kehitam-hitaman selain berasa gatal dan bernanah.
Lebih membuatkan dia kecewa apabila teman lelakinya telah meninggalkannya gara-gara kejadian tersebut. Tham telah lima tahun menjalin hubungan dengan jurujual itu.
Difahamkan, Tham dari Triang, Pahang, menggunakan wang simpanannya sebanyak RM13,100 untuk membuat pembedahan di sebuah pusat kecantikan dekat sebuah pusat beli-belah di sini.
Ketika itu payudara mangsa bersaiz 32B dan hendak dibesarkan ke 34B. Berat badannya pula kira-kira 55 kilogram.
Mengimbau semula kejadian itu, Tham memberitahu, dia bertekad melakukan pembedahan tersebut selepas teman lelakinya sering mengadu yang dia malu mempunyai teman wanita berbadan berisi tetapi mempunyai payudara kecil.
Katanya, selepas dicadangkan oleh seorang rakan, dia pergi ke sebuah pusat kecantikan untuk melakukan pembedahan tersebut pada 11 Mac 2010 tanpa mengetahui doktor di situ tidak mempunyai tauliah.

6 comments:

Afuan Shah said...

tak boleh nak kurang asam lagi k yang lelaki tu??
pempuan tu pon sama mangkok...

hadooyaiii....kesian2...

miezaniera said...

ish ish ish..membazir je..siksa diri jer..lenkali kawin dulu baru la nk buat pape pun..

isma said...

wooiiishhh.... dari wat plastic sugery.. bek bli keta ke. kwen ke.. makan ke.. shopping ke. bli rumah ke.. perrggghhh lagi best kot..

Pijahh' de-Arr said...

bodoh~~

KuNanGKuNanG said...

kesian dia, mungkin sbb tkt kehilangan bf, dia sanggup wat pe saje..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

xperlu diubah2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...