Nak Souvenier best?

BAHANG MAKIN TERASA. PIALA FA.

Salam siaran kawan-kawan.
Hari yang indah ni buat apa? Cuti? Atau sedang bersiap sedia ke STADIUM untuk menyaksikan PERLAWANAN AKHIR PIALA FA 2011 ni?. Atau bercadang menontonnya di rumah sahaja? Tapi masih menyediakan diri bagai nak menontonnya di STADIUM ye. Tapi kalau menonton di rumah tak FEEL La keseronokannya. Kecuali la menonton bersama sedozen kawan yang lain.
Maka, pasukan manakah yang bakal menjadi JUARA PIALA FA ni nanti. Adakah PASUKAN BOLA SEPAK TERENGGANU atau PASUKAN BOLA SEPAK KELANTAN yang bakal membawa pulang PIALA FA punya TROFI tu? Kawan-kawan rasa pasukan mana ye?
Kalau Cik JejariRuncing, pastilah sokong pasukan kesayangannya ye.. Peribadinya, neutral. Lebih suka tengok pada keputusan tu nanti. Bila dah tau PASUKAN BOLA SEPAK yang menjadi JUARA barula nak sokong.
Ura- ura dalam akhbar semalam katanya kedua- dua pasukan telah berpakat. Kalau macam tu KEHANGATANnya pasti PUDAR nanti. Apa yang penyokong atau PENONTON ni nak tengok adalah kekuatan peribadi sesebuah pasukan BOLA SEPAK itu . Barulah ada Feel gitu. Kalau perlawanan yang sudah diatur, akan jadi TIDAK KENTANGla kan.
Tertanya- tanya juga, kalau PENYOKONG bolasepak sesebuah pasukan tu, adakah beliau akan tonton jika pasukan lain yang beraksi? Atau hanya menonton pasukan pilihan sahaja? Ye ceroi, tonton Liverpool lawan je ke atau kalau MU lawan tengok gak?..
Tapi, kalau sorang yang betul betil GILABOLA mesti dia tonton semua perlawanan kan?..

5 comments:

NARDtheNERD said...

i'll go terengganu utk malam ni..
ehehe.
:)

ZWAN SABRI said...

Aiseyh, xtawla nak sokong yg mana satu.. sokong terengganu lah.. ;)

MySuaraBlog: Aku Nak Jadi Macam Depa!

Wanita Solehah said...

tErengganu juara.. insyaallah... dengan berkat doa kita semue rakyat terengganu... wak molek ganu... ganu tetap dijiwo !!!!

Sharinginfoz said...

tak sabar nak tengok game malam ni, GKG

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

terengganu menang...
peteh ganu peteh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...