Nak Souvenier best?

ADVERTORIAL NUFFNANG.

Wah.. hebat gitu tajuknya. Beruntung kalau betul-betul dapat Advetorial macam tu.. Nampaknya boleh membina harapan je la.. Sedangkan iklan-iklan yang menyinggah ni pun macam malu-malu kucing juge lah. Apa pun harus berTERIMA KASIH pada NUFFNANG atas kesudian menghadiahkan walau singgit (mungkin kecil bagi orang lain- tapi besar maknanya).. 

Untuk engetahuan kawan-kawan, sesiapa yang masih tertanya-tanya apakah mendenya NUFFNANG bagi tu duit singgit tu adalah sebagai GANJARAN bilamana kita jawab surveys atau soalselidik yang disediakan haritu. Yang ada POP UP masa kat webpage NUFFNANG tu. Kiranya NUFFNANG bagi untuk setiap seorang yang jawab QUESTIONAIRES tu.

Masa tu dah lama jawab dah.. tengok tarikh dalam bulan APRIL gitu. Jadinya.. memang dah  lupe lupe kucing la.. (Erk.. kucing pelupa kah?..)

Sekarang ni macam - macam dah ada kat NUFFNANG tu. Kalau siapa yang dah lama berKAWAN dengan NUFFNANG pasti dah tau kan. Siapa yang selalu dapat BE tu memang best la kan.. Siapa yang pernah CASH OUT pun mesti dah boleh belanja kawan-kawan. Oh ye.. tentang belanja kawan-kawan ni teringat nak buat perkara penting esok pagi iaitu sesi mengepos HADIAH untuk Qard91.

Apa pun.. Terima kasih lagi sekali. Pinjam kata-kata MZ.. siapa taknak bila orang bagi DUIT FREE ye tak?.. 

4 comments:

Azie Azra said...

ade gak jwb questionaire tu tapi tak dpt pn seringgit. terlambat kot

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

sape xnak kan...
:)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

sape xnak kan...
:)

Adlina Husaini said...

salam ziarah ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...