Nak Souvenier best?

NORA ELENA: EPISOD AKHIR DI TV3.. Sat Lagi.

Ya Betul tu kawan-kawan. Bagi yang mengikuti rancangan atau Drama NORA ELENA ni, pasti ramai yang dah tahu tentang episod terakhirnya pada hari ini. Jam 7 Nanti, pastikan yang berminat itu TIDAK KETINGGALAN ye. Atau ada yang pasti tak dapat tonton nanti?.. Jadi macamana tu.. Dah start tengok dari EPISOD SATU tiba- tiba tak dapat nak menonton EPISOD AKHIR ni nanti.

Jangan risau kerana ada yang akan bercerita nanti. Dan boleh juga tonton secara online siaran tertunda tu. Bagi yang tak kenal pun siapa NORA ELENA ni, sila RUJUK SINI. Tetapi adakah keseronokan menonton secara 'live' tu sama dengan menonton yang terkemudian?.. Pasti sedikit berbeza ya. Setuju tak kawan- kawan.

Jadi, apakah EPISOD AKHIR ni akan membawa berita gembira kepada PEMINAT-PEMINAT atau FOLLOWERS cerita ni nanti?.. Adakah KESUDAHAN EPISOD NORA ELENA ini sama dengan isi kandungan NOVEL KASIH YANG SUCI tu nanti?.. Macam-macam pendapat yang didengari dari teman-teman dan rakan taulan. Masing-masing mahukan cara pengakhiran tersendiri. Ramai juga yang tidak kurang kreatifnya.. Kalau dicungkil, ramai yang boleh menjadi pengarah FILEM nanti..

Mana tau boleh jadi macam pengarah filem KONGSI ke KLGANGSTER ke atau KARAK(seram betul bila disiarkan dalam 360 tentang kisah sebenar lebuhraya..)

2 comments:

saiazuan said...

noooooora eleeeeeeeeena

Rozali said...

Assalamualaikum Nur

kat pejabat ni bising juga pasal nora...tu

Wassalam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...