Nak Souvenier best?

15 001 DAN MENGIRA...

Walau pun dia bukan ARTIS, tapi dia tetap banyak FOLLOWERS. Dan tuan blog ALL IN ONE ni pun merupakan salah seorang dari limabelasribusatu itu. Sepanjang mengikuti blog dia.. Memang banyak cerita santai yang dikongsinya. Dari dua blog yang dipunyai nya sekarang dah 3 blog utamanya.. Tahniah buat dia.

Yang paling sinonim dengannya adalah dia suka tolong para newbies.. Tuan blog ALL IN ONE pun suke juge menolong newbies tapi newbies jarang muncul kat sini.. Mereka lebih suka lepak kat blog dia kan.. One Stop Blog untuk mereka. (Pepandai je buat kesimpulan.)

Cuma nak bagi ucapan Tahniah buat dia..


image

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...