Nak Souvenier best?

FASHA SANDHA dan IQRAM DINZLY..

Ada apa dengan mereka berdua ni?.. Antara FASHA SANDHA dan IQRAM DINZLY?.. kawan- kawan tau ke tak?.. Siapa yang nak tahu bolehla jengah jengah dunia Twitter. Bagi yang dah memang aktif twitter tu dan dah follow kedua dua selebriti tersebut, pastinya kawan-kawan sudah maklum apa yang sedang hangat di pasaran mengenai mereka berdua tu..
Lupakan kisah tersebut. Tengah frust juga ni sebab tak dapat nak menontonSTANZA CINTA . sebab apa? Sebabnya sekarang disiarkan cerita eh program KONSERT JOMHEBOH. oleh itu tak ada la cerita STANZA CINTA tu ye. Memang meletup- letup la si Aaron Aziz ni ye.. Semenjak dua menjak tiga menjak ni.
Bermula sebagai SETH TAN dalam cerita akasia NORA ELENA, kemudian KLGANGSTER yang pecah panggung tu.. Dan seterusnya STANZA CINTA ni kan.. Ada harapan dapat jadi BINTANG PALING POPULAR BERITA HARIAN tu nanti.. Untuk Tahun Hadapan.. Ganti SAM .. Boleh tak kalau cenggitu?..
Oh ya.. Bagi yang nak follow twitter ALL IN ONE, sila cari dengan emel : nurhafiz2009@yahoo.com.

PS/ kamu sokong siapa?
FASHA SANDHA atau
IQRAM DINZLY?

6 comments:

blog-tips-kurus said...

merujuk kepada surat khabar hari ini, macam FS je yang dot dot dot... :-)

hanani said...

kalau baca kat twitter fasha, macam iqram yang salah..ntah lah apa-apa je lah... tak masuk peksa pun. hehehehe :)

Jom baca ni :Eksklusif pertemuan pertama Jimmy Shanley dengan anaknya Zahrah Shanley..

saiazuan said...

aaron vs sam!!! hehe

deqlis said...

entahlah..FS ke ID ...
apa yg penting??KERJASAMA..hehe

Miscellaneous Smiles said...

tak best tegok depa brlkon dlm cite dewa tuu~~

Anonymous said...

alahaii pasha nie...dah takde isu nak buat isu le nie..pe nk jadik dia nih...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...