Nak Souvenier best?

TWITTER FASHA SANDHA.. twitter IQRAM ZUBIR? BERITA HARIAN..

Twitter Fasha Sanda yang terkenal dalam mempromosikan Salon CHINTA nya itu telah mempunyai 90 ribu lebih followers.. Wah.. Begitu ramai yang menyokong beliau.. Itula untungnya jadi artis ni. Sekejapan je popular. Kalaule followers blog ALL IN ONE ni seramai FOLLOWERS twitter FASHA SANDa kan ke best..( terperasan diri ni fofuler.. Bak kata BA .. femes emes!!!). Pentingla kan jadi femes sbb boleh sampaikan sesuatu mesej dengan pantas sekali.. Sepantas FERRARI atau.. Sepantas KERETA MYVI yang edisi TERBAHARU tu yer..

Penting atau tidak followers bagi sesuatu twitter tu?.. Tengok tujuan apa la kan sesebuah akaun Twitter. Kalau untuk perniagaan , memang bagusla sebab boleh dekati lebih ramai pelanggan. Macam contohnya.. Twitter Irma Hasmi.. Kebanyakannya dia kerap promosikan jubahnya di twitter. Ada tak antara kawan kawan dah memiliki koleksi jubah Irma Hasmi ni?.. ( promoter tak berbayar ni: harap maklum)...

Tetiba teringat akan bulan Rejab yang dah nak ke penghujung.. Bulan Syabaan dah nak berkunjung.. Ramadhan di anjung.. Amalan dah sedia untuk dikendong? Melalui bulan2 istimewa yang disanjung?(dush.. Keluar topik)

2 comments:

cucu umie said...

kalo untuk perniagaan,,memang bermanfaat sgt2 ah followers ramai..grenty senang jer nak tersebar

cik sue ;) said...

akaun twitter pun su xdek apth lg folower..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...