Nak Souvenier best?

Comment box NuffnangX mengelirukan?

Comment box NuffnangX mengelirukan?


Kawan-kawan yang dihormati,
Bila NUFFNANGX dilancarkan haritu, nur telah menggodek godek blog ini. Bila log in kat www.nuffnangx.com tu, ikut step step yang disediakan. Claim your blog , synchronized the blog etc, etc.. 
Akhirnya hasilnya telah terdapat comment box yang mengelirukan para pembaca. Rupanya nur masih tak faham lagi tentang fungsi Nuffnangx ni.

Nur sendiri pun keliru dengan comment box. macam ada dua la .. Dan kadang kadang ada yang tak keluar komen. Kesian juga kat kawan-kawan yang nak komen kat sini. Macam persoalan oleh Everything's everything tu, dia juga nampaknya tertanya tanya dengan situasi ini.

~Oleh itu, ada kawan-kawan yang boleh tolong nak kembalikan ke BENTUK ASAL? terima kasih..


10 comments:

Anisa Anuar said...

sama la saya...last2 saya remove kn komen tu dr blog....konpius

.: iEyLa :. said...

mula2 dah letak dh..
alih2 remove balik..tension tgk box nuffnangX tu..
anyway..follow my blog kt sne sis.. :)

Kesuma Angsana said...

KA pown mula2 buat juga lepas tu semua komen kata conpius so KA remove balik lah, KA pg kat layout di dashboard yang mana kita paste code tu dan remove balik!

Ezy Chiaki said...

saye lg xpham ngn nuffnangX..
hehek

Farah Zahid said...

cik FS pun dah try guna kotak komen NuffnangX tu, tapi serasa macam tak berapa best.. ubah jadi asal, yg boleh reply dan komen jadi thread..

Khalilah MNor said...

Masuk dekat nuffnangX, click button atas kat nama kita.

Click my block> click setting, tengok pulak gambar wrench icon> kuar info pasal kita..

Kat bawah skali click tukar dekat verify my blog only.
Macam tu je... :)

Apapun sy bru di sini...

HeNRieTTa JoSe said...

hehehe...rietta hr tu pown keliru gak...tapi hr nie nmpak ok jew..

insan marhaen said...

IM guna saybox je untuk peti komen...

Cik Tie@Akak said...

apa fungsi csebenarnya komen nuffnangx tu?

SUARARASAHATI said...

saya pun tgh cuba memahami nuffnangX.tu yang sampai sini. jom datang blog saya :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...