Nak Souvenier best?

iPhone 5 dah di review?

iPhone 5 dah di review?


Ye iPhone 5 dah dilancarkan dah. So what?.. Teruja ke? Mestilah teruja sebab cita-cita nak mendapat gajet paling popular ni masih belum tercapai. iPhone 5 ni ke idaman nur? Amboi.. tingginye cita-cita..  Seingat nur dulu hebohle juge iPhone 5 ni nak dikeluarkan dalam 2011. Namun, kaciwa para peminat sebab yang keluarnya iPhone 4s. Bestke guna iPhone ni ye kawan-kawan. Sebenarnya masih dalam perkiraan nak guna yang mana : iPhone atau Samsung. Itupun kalau pak menteri luluskan dalam BAJET 2013. (hah tetiba).

"Peranti keluaran kelima itu dijangka lebih nipis, mempunyai skrin yang lebih besar dan penyambung dok yang lebih kecil, "

Ini petikan khabar tentang  iPhone 5 dulu. Sekarang ni memang terbuktila ianya lebih nipis dan lebih ringan dan perisian yang di upgradekan. Lepas ni bolehla nur melangkaui web web yang bercerita tentang iPhone 5 mi. Atau ada yang dah booking iPhone 5 ni? Bila nak sampai Malaysia?

10 comments:

Anum said...

bestnya kalau dpt

ArELeEz said...

leez setia dgn nokia c3. so far la.. ;P

cik kumbang said...

CK setia pada NOKIA kekeke~

Cikli said...

Saya pakai hanset COKIA

Ayumi Comot said...

dapat best tapi ayu selalu xpndai nak pakai gajet yang canggih manggih ni,huhu

Everything's Everythings said...

dgr khabar gmbar dia lawa mcm DSLR plak kualitinya..
kalau mcm tu best la xpyah beli DSLR beli Iphone5 je hak2

insan marhaen said...

IM masih guna talipon murah...

lewisdotmy said...

bila BAJET 2013 tu hoho

Leeza dayasari [santai leeza] said...

ip4 ni pun tak dan diteroka habis-habisan.. he he he

Kampung Balimbang said...

setiap hari ada saja gadjet baru..huuu bila lagi agaknya dapat iPhone5

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...