Nak Souvenier best?

Reveal Pendapatan Nuffnang!!

Reveal Pendapatan Nuffnang!! Terima Kasih kawan-kawan sudi bertandang!

Tajuk macam gempak aja. Konon - konon nak reveal pendapatan hasil dari berblogging la ni ye. Ok la bajet macam blogger gempak la.. Jangan salah faham ye. Ini untuk rekod persendirian sebagai rujukan di tahun depan kot kot la ada peningkatan selama bersama Nuffnang.

Siapa berusaha maka dia akan berjaya. Jadi pendapatan yang Nur dapat tidaklah seperti yang kawan-kawan semua sangkakan. Bak dikata, yang rajin pasti berjaya la. Followers yang ramai tak semestinya berkadaran dengan pendapatan itu. (Bagi blogger-blogger baru harusla faham perkara ini. )

Jadi apa yang penting adalah tujaun utama kita berblogging. Sambil tu bolehla tempek iklan Nuffnang dengan cara register kat Nuffnang tu. Kalau yang memang betul-betul nak pendapatan lumayan dengan berblog, kenala belajar dengan yang Otai.. Belajar tips tips tertentu.. Yang penting, mesti mau belajar.. Cuba tanya idola -idola bloggers kawan-kawan tu ye.

Oh ye.. kat bawah ni la bukti pendapatan sekarang  ni. Next time kalau ada peningkatan bolehla buat entry lagi. Kawan-kawan camaner?
Nuffnang Earning /Pendapatan 
Nuffnang




9 comments:

#ciksuzlin said...

kita xpernah dapat CPUV tu (>______<)

Adziim said...

aku dapat cpuv tapi masalahnya aku jarang update so income sen2 je la. haha

Sharinginfoz said...

yang penting tujuan asal kita berblogging, kalau dapat income kiranya bonus le

HeNRieTTa JoSe said...

Tahniah...rietta blom join nuffnang....

Pssss....thanks for the follow....followed u back....

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

Tahniah2

nik ros said...

tak kisah dah hal income ni.sb mmg tahu susah nak naik.sebab bukan blogger popular.so skarang tulis blog sekadar suka2.isi masa lapang..hehe

shizansyafik said...

hehe, saya up sikit je.. sebb bukn blogger pupular pun.. ni kira duit kopi, sambil menulis, ada la sikit2 upah menaip.. haha, kan?

rizalmat said...

Tolonglah bimbing saya dalam nuffnang.
blog saya mudahmenabung.blogspot.com

Anonymous said...

Useful information. Fortunate me I found your web site
accidentally, and I am stunned why this twist of
fate didn't happened in advance! I bookmarked it.


Also visit my webpage: Las Vegas Kitchen Appliance Service

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...