Nak Souvenier best?

Pernah experience? Your blog has been removed.

Pernah experience? Your blog has been removed.

Ha, kawan-kawan pernah menghadapi situasi sebegini tak?.. Nur pernah ok. Tak tipu. Begini cerita nya.. suatu hari yang damai, selepas update blog, nur terlupa nak log out ke sign out sama la tu. Then nur pun pegi la sign in kat satu pc yang lain. Terus je kena blocked!!

Terkujat le makcik eh nur. Yela first time nur hadapi mende ni. Masa tu memang betul betul tak ingat. Bila sign in balik rupanya suspicious log in. So kena la recover balik tu. Caranya dengan sign in balik akaun google, kemudian google bagi verification code. Berpeluh juge la nak recover tu.. Nasib baik dah ok.. phewww..

(beremosi plak cerita ni.. betul.. panik tu..)

5 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

pernah!

Anum said...

pernah

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

pernah 2 kali..huhu

Terbang Bersamaku said...

belum pernah lagi, dan harap2 takkan terjadi...huhu..

Terbang Bersamaku said...

belum pernah lagi, dan harap2 takkan terjadi...huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...