Nak Souvenier best?

http://nurhafiz2009.blogspot.com/2012/09/reveal-pendapatan-nuffnang.html

Haritu ada buat post tentang pendapatan Nuffnang,
http://nurhafiz2009.blogspot.com/2012/09/reveal-pendapatan-nuffnang.html "
Takdela banyak sangat pun dalam akaun Nuffnang,
Setakat tiga posen pun dah buat hati girang,
Sebab boleh eksyen dekat kawan-kawan,
Dengan buat blog boleh dapat income,
Tapi.. dengan 30 posen apa boleh buat kan?
Dulu bolehla wat beli setem, kini tak dapat pun nak buat makan..

~Nilai wang kita yang semakin menurun.. eh?

1 comments:

Nora Shahaira said...

hehe..sama lah kite..bape sen je pun..tambah2 tak aktif ni..

tapi sonok tgokkan..agak masa dia rm49.90..mesti tak sabo nak cash kan hasil pertama berblog akak nora tu..ahahaah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...