Nak Souvenier best?

Video Innocence of Muslim.

Video Innocence of Muslim.


Video innocence of muslim yang menghina Nabi Muhammad SAW tu tealh pun di block oleh youtube di negara kita. Tak percaya?.. Cuba la search dan hasilnya akan keluar macam gambar kat atas ni. " This video is not available in your country".

Video ini telah mencetus kemarahan umat Islam seluruh dunia. Lepas tu pulak dikatakan pengarahnya itu sebenarnya tidak wujud dan macam-macam lagi khabar yang diberitakan.

Pendapat Nur, memang hak kita untuk marah tentang isu ini, tetapi caranya bukanlah dengan membuat kemusnahan, tunjuk perasaan itu secara baik. Jangan tunjukkan sikap memusnahkan atau sikap keganasan.

3 comments:

Kesuma Angsana said...

setuju sgt!

Everything's Everythings said...

yup, kalau kita marah dgn menunjuk keganasan, sampai la matlamat diorg utk mengatakan kita ni terrorist ;(

Liza Razak said...

betul tu..byk cara lain yang baik yg kita boleh buat utk tunjuk protes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...