Nak Souvenier best?

egaji online

egaji online anm.
http://www.anm.gov.my/

Setelah bulan lepas, para kakitangan / penjawat awam menerima gaji lebih awal daripada biasa sempena nak menyambut hari bahagia Lebaran 1433H, pastilah tertunggu tunggu bilakah agaknya gaji bulan ini akan masuk. Sebenarnya bagi yang dah biasa sudah semestinya tahu dan siap hafal tarikh penerimaan gaji. Untuk yang jenis tak kisah sangat akan gaji, tentu tak tahu pun gaji tu boleh disemak lebih awal di egaji online kat laman web anm http://www.anm.gov.my/. Mereka bolehla mengetahui akan gaji yang bakal mereka terima.

Biasanya melalui laman web ini, penyata dikeluarkan sebelum hari penyerahan gaji. egaji online ni memudahkan lah bagi setiap orang yang perlukan penyata gaji pada bila-bila masa. Kat cyber cafe pun boleh print.

Ha, macamana? Ada yang dah cek egaji masing-masing? Bolehla menarik nafas lega ye sebab duit gaji dah nak diterima. Bajet bulan ni nak buat beli apa?..senarai dah panjang menunggu tu ye?.. BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...