Nak Souvenier best?

Losyen Berbahaya ?

Losyen berbahaya?
Pernah juga terbaca kat Facebook ada kawan yang berkongsi tentang info ini. Katanya kebanyakan losyen kini mempunyai terlalu banyak bahan kimia. Jadi mudah untuk seseorang itu dapat kesan alahan pada kulit.
Namun setakat ini, nur pernah guna pelbagai jenis losyen kulit, tak adalah pula yang alahan. Mungkin jneis kulit kebal kot.

Lepas tu masa berjalan-jalan ke blog kawan-kawan ada juga info tentang ada lebih kurang 15 jenis bahan kimia dalam losyen. Satu artikel yang bagus dia kongsikan. Begitulah dalam dunia blogging ni, bila dapat sesuatu maklumat bolehla dikongsi. Cuma betul atau tidak sesuatu info tu, tergantung la pada pembaca sendiri untuk percaya atau tidak. Kalau betul-betul nak tahu.. kenala usaha sendiri.

6 comments:

Mohd Lokman Bin Ramli said...

salam ziarah.. ^_^. anda boleh buat tempahan MyQalam Quran Read Pen berkualiti tinggi dan banyak lagi barangan muslim di Muslim Bazaar.

http://muslimbazaar.mnmall.me/
atau melalui
http://lokmanramli.blogspot.com/

Everything's Everythings said...

Losyen ap tu?

whitecappuccino said...

Kena check losyen apa ni.

insan marhaen said...

IM baru belajar guna pembersih muka.

Banyak bahan kimia juga ker...

JR said...

Cleopatra, Zulaikha, Tun Teja dan wanita2 cantik zaman dulu tak pakai losyen pun...cantik juga. Nenek-nenek dan moyang kita dulu juga tak pakai losyen, cuma pakai bedak sejuk...cantik juga. Cuma strategi pemasaran produk masa kini saja yg cuba katakan tanpa losyen kulit kusam, berkedut dll...

Anisa Anuar said...

ada yg xsesuai pakai losyen kot...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...