Nak Souvenier best?

Makan Macam Raja..


Komen dari EVERYTHING'S EVERYTHINGS semalam..

Kata org makan sarapan seperti seorang raja, makan lunch seperti seorang rakyat biasa dan makan dinner seperti miskin ;D Tapi tu lah dh terjadi habits plak kita makan yg berat2 waktu lunch dan dinner xD Breakfast selalu roti satu keping cmtu hak2 on Breakfast untuk kuruskan badan?

17 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

ehh..kalo mkn ikut suka tu mcm mana plak nih...hehehehe..

Everything's Everythings said...

Eh segan la letak comment ak dkt situ hahah xD

yoon da-hyun said...

heee ~ im following you . hit me back plezzz :) thank you !

nur anis said...

hehe..memang selalu breakfast miskin..

faraherda. razalan said...

Kdg2 sarap kaya. Kdg2 sarap miskin. Hahahaha!

- zuriey - said...

ikut nafsu je time makan..huhu

ieja amieja said...

kadang2 bedal je apa ada dpn mata..hehe

ieja amieja said...

kadang2 bedal je apa ada dpn mata..hehe

atuk said...

Assalamualaikum Nur

kalau saya makan macam orang miskin...bertambah kurus la saya...he he

┐('⌣'┐) (┌'⌣')┌ said...

tips ni hehe baguss :D

shinji izac said...

saya makan setiap masa :p

Sarah Mohd Saleh said...

itulah brekast xkene dgn maknnya,time tu br makan byk2 yg lain makan sket ;D

dEdEQ dE wIshEs said...

SKANG NI .. IKUT NMPK JE .. MAIN MAKAN .. HAHAHA ..

♥ Nana BamBam ♥ said...

cicah kaya ka..miskin kaa...sederhana kaa..asalkan sodappp..hehe :P

Dkna Abza said...

pagi tengahari malam dkna makan nasik..tak gemuk lak ;p

aizamia3 said...

ai makan ikut suka.. ;) hehehe..

LydSunshine said...

Sarapan makan mcm raja. Lunch pun macam raja. Dinner mcm raja jugak. Konfem gemuks. Heheh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...