Nak Souvenier best?

Siapa nak jemput BLOGWALKING.

Siapa nak jemput BLOGWALKING.

Okey, tawaran terbuka.. tender terbuka gitu.. Sesiapa jua yang membaca entry ini dan nak menjemput Nur untuk blogwalking ke blog anda, silalah komen dalam comment box iteww.. Sesaja je buat macam ni nak tengok sambutan.. 

Bukan apa kekadang Nur pun terbz juge tak sempat nak blogwalking.Jadinya kalau kawan-kawan nak menjemput Nur, jangan malu jangan segan.. (ini macam menjemput diri sendiri)..

Sat lagi rehat bolehle menziarah teman.. Tak dapat gi rumah realiti kita visit cara maya pulakla ye.. Makan juadah raya secara maya ok..
bye.

6 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

jgn lupa dtg rumah saya...hehehehe..boleh gitu?

nur anis said...

datang la ketuk rumah saya...hihi

Miss BaNu said...

jemputlah datang ke blog yer hehe ^_^

Rai Ourkizuna said...

meh meh jemput datang..hehehe..

Pelangy Hanif said...

jemput ler menapak ke rumah kita yg tak seberapa ney :))

SUARARASAHATI said...

apa kata Nur dan blogger lain datang rumah maya saya. jom :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...