Nak Souvenier best?

Masih belum BERSIH... inboxku.

Masih belum BERSIH... inboxku.

BERSIH bukan sebarang BERSIH. Jangan silap faham kawan-kawan ye.. Ni bukan BERSIH yang tu.. Ni BERSIH benda lain. Kalau sesiapa perasan sejak malam tadi proses membersihkan inbox yahoo mail bermula dan sehingga kini masih belum selesai.. Itu mark untuk 200 mails sekali tu.. 

Bayangkan dah berpuluh ribu emails tu.(KALAU TUKAR JADI DUIT KAN BEST). Tak ke penat makcik oii.. Makcik memang penat ni. satg nak sambung kerja lain lak.. Kerja yang tertangguh.. Pastu mula la rasa macam banyak kerja lain plak. Sambil menaipn ni pun terasa lambaian kerja memanggil. Bila dah ada banyak2 hal.. Last last habuk pun tarakkk..

~Kalau buat TO DO LIST pun tak terDO pun.. isk..

4 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

sempat update blog kira okey lagi la tu.. :)

fizafantagirO said...

wahh banyak betul dlm inbox awk :p

Kesuma Angsana said...

he he sabar2 !

Everything's Everythings said...

byk betul email tu.. email penting utk dijawab ke email spam je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...