Nak Souvenier best?

Dato' Siti Nurhaliza & Oppa Gangnam Style.

Dato' Siti Nurhaliza & Oppa Gangnam Style.

Fenomena GANGNAM STYLE ni makin menjadi-jadi dari sehari ke sehari. Nur yang dulu nya tak tahu apa-apa sendiri pun dah tertahu.. Sebab perasaan ingin tahu apakebenda la yang glamer amat pasal Gangnam Style ni. Rupanya ia merupakan sejenis lagu dan tarian yang dibawakan oleh seorang penyanyi dari Korea iaitu PSY. Bagi kawan-kawan yang tak tahu, tak payahle ambik tahu sebab tak membawa apa benefit pun. Bagi yang dah tahu tu, ada yang suka, ada yang tak kisah dan tak kurang juga ada yang menyampah. Lain manusia lain kegemerannya ye tak?

Kini Dato' siti pulak yang terkena bahang Gangnam style tu. Siap masuk paper lagi tu. Music lagu ni memang rancak. Sesuai untuk SENAMROBIK di pagi mahupun petang hari. Ada juga analogi yang menyatakan lagu ni untuk menjatuhkan agama. Ada unsur unsur Yahudi dan macam-macam lagi yang dilihat pada jenis lagu, tarian dan senikatanya. Apa pendapat kawan-kawan pula?

6 comments:

Anum said...

:)

eza miza said...

op op op oppa gangnam syle.. hikhik

Leeza dayasari [santai leeza] said...

tak perlulah gang nam style sgt.... hiiiiiiiiiiii........

nur anis said...

saya tak minat..hihi

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

fenomena...

lady scooter said...

semua tu terpulang pada pemikiran masing2... sebab lain org lain pendapatnya kan?!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...