Nak Souvenier best?

TIPS: Fotografi.

TIPS: Fotografi.

Sewaktu Nur melayari internet itu hari, ada la terjumpa website yang menarik. Lebih kepada blog la sebenarnya. Memandangkan nur pun meminati fotografi (yang sebenarnya suka tengok gambar yang menarik dan cantik), jadi bila jumpa blog ni memang seronokla.

Blog digital photography school dot com ni ada berkongsi atau mengajar pembacanya tentang perkara-perkara asas fotografi. Yang menarik minat tu ada juga diajar tentang cara-cara nak ambil gambar ikut kategori la.. Contohnya macamana nak ambil gambar kanak-kanak , perempuan dan lelaki. Seronok pulak bila baca.. Biasanya kalau nur abik gambar tu pakai belasah aje.. takde teknik apa-apa.. Guna pun bukannye kamera canggih.. Ada yang nak bagi hadiah dslr tak pada nur?

Kalau kawan-kawan nak belajar bolehla layari blog tersebut ye.. Atau ada sesiapa nak rekemen blog fotografi yang bagi tips fotografi dari Malaysia? Oh ye, blog yang ni dalam English la ye..

2 comments:

Cik blogger said...

hahaha...saya main belasah gak snap...keh...keh...

Everything's Everythings said...

kalau forum utk si photographer ni yg ak taw photocandidsyndrome
xtaw plak psl blog ;D

tpi best la tgk dorg kongsi ilmu photographic ni (even aku bukan photographer pun)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...