Nak Souvenier best?

200 BLOG MENCARI HARTA KARUN

soalan 1

sepatutnya hari nih hari yang gembira buat aku.. untuk meluangkan masa dengan keluarga tersayang.. walaupun tak selalu menyebut, hati ini sentiasa katakan sayang.. mana mungkin aku membenci mereka yang telah bersama2 dengan aku selama hari ni...

jawapan:

nama: Syazana Amira atau Misz Nana 19 tahun, uitm Arau

http://syazanaamira.blogspot.com/2010/12/biarlah-aku.html

soalan 2
jawapan:http://cikguiqlima.blogspot.com/

ceritera teratak kehidupan
ini belog cikgu ima
latest entry: 200 blog!!

soalan 3
"GADIS NAKAL "

Berikan nama blogger ini dan url blognya ...

jawapan:
nama blogger: Miz Farah
url: http://nottygirlz.blogspot.com/

soalan 4:
Blog ni ada buat satu bisnis ...
Apakah bisnis yang dibuat olehnya ? Berikan url blog ini ..

jawapan:
Produk-produk yang dijual adalah ikan keli segar, ikan keli berempah, ikan talapia berempah
dan yang terbaru ikan keli salai. Dijamin halal, suci dan bersih

URL: http://matkeli1000.blogspot.com/

soalan 5:

RASA RASA KORANGLAH KAN .. BERAPA RAMAIKAH YANG AKAN HANTAR JAWAPAN MEREKA NANTI .. TAK KIRA BETUL ATAU SALAH ?? HANYA NAK JUMLAHNYA SAJA ..

sila beri pendapat anda mengenai segmen 200 BLOG MENCARI HARTA KARUN ini .. TIDAK KURANG dari 100 patah perkataan

jawapan: 100 orang!!!

Segmen 200 BLOG MENCARI HARTA KARUN ni sangat la berguna untuk menambahkan kawan kawan. Dapat meningkatkan jati diri berbogwalking ke blog blog yang tersenarai.. Sampai jatuh2 sakit (lawak je). Menjadikan seseorang blogger itu lebih alert, cergas dan mantap… Boleh tambah follower juga..

Meskipun blog ini tak tersenarai, at least ada juga aktiviti untuk blogwalking harini..At least berblogwalking dengan tujuan mencari harta karun, Tak perlu modal pun. Cuma kepantasan mata serta otak untuk alert/ memberi perhatian. Disamping tu boleh meningkatkan trafik ke blog bog tersenarai.. Dan, boleh juga jana trafik ke blog ini, sambil blogwalking, sambil promote blog ALL in ONE ni.. Selamat berkenalan buat semua pencari harta karun 200 BLOG dan yang tersenarai dan tidak tersenarai.. TQ BA.

119 patah perkataan sahaja..

10 comments:

MIMIE AIZA said...

erkk macam salah je jawapan no 1 saya. hahaa

ardinihumaira said...

Goodluck :D

aida4eva said...

gud luck ye :)

teratai said...

Salam nur,

goodluck :)

syira aka sepatu hijau said...

salam

kak, eh, mula-mula syira buat 100 org gak, pah tukar 90 org..

memang seronok sgt, rasanya tak bergerak ke mana pun hari ni..hehe

BEN ASHAARI said...

hehehehhe ...

mush said...

huhuh, kamu pun tere gak nur, gud luck semua

MUSh - ngomel, ngumpat & mengata

Mr. Swift said...

Hey follow your blog!
Nanti jenguk blog saya pulak ok. :)

Latest Entri - http://negative46.blogspot.com/2010/12/siape-nak-tukar-linkbanner.html

Neena J said...

hey,
singgah dari contest..
tahniah :)

Anonymous said...

I love nurhafiz2009.blogspot.com! Here I always find a lot of helpful information for myself. Thanks you for your work.
Webmaster of http://loveepicentre.com and http://movieszone.eu
Best regards

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...