Nak Souvenier best?

Tahniah.. PMR Dapat 20A

Ada ke sampai 20A.?. Jadi keputusan PMR dah keluar.. Yang berjaya lulus dengan cemerlang pasti senyum ke telinga.. Yang kurang berjaya pasti muncung sedepa.. Terima la keputusan seadanya. SEmoga masa akan datang menjanjikan yang lebih baik..

Nak pergi celebrate kat mana? Dah bagitahu result pada yang tersayang? Maksudnya.. Ibu bapa ye.. Ada juga ke kes simpan result tak nak kasi parents tahu.. ?

~Teringat kisah ibu menitiskan air mata pabila anaknya mendapat keputusan yang baik tapi tidak la cemerlang mana.. Betapa hebatnya kasih seorang ibu.. Bangga sekiranya anak berjaya mencapai sesuatu kejayaan..

4 comments:

mia said...

ade ke nur?hehehe..mia xde adik yg amek PMR dis year..next year ade sorg..

[-suziey-] said...

hmmmm sape yg ade ank amik PMR msti berdebar..my son baru 3 thn..hahha lmbt lg..adik pn dh lepas dh PMR..

Robot | Sakti said...

patutlah kakak saya sms tadi.
adik saya dapat result hari ni.

hehehe

teratai said...

salam nur,

habis byk 9A..bg yg ambik bahasa Arab, bhs cina or bhs tamil!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...