Nak Souvenier best?

First 5 comentators : Tip untuk mendapat komen

Semalam ada buat entry tentang dapat masuk bloglist blogger femes. Sebab suke sangat mengomel kat blog nya. So hari ni saja nak godek godek comments lama2 siapa la yang antara mula mula datang mengomel di blog ini.

Sebenarnya MZ la orang yang mula mula komen kat blog ni.. Kat entry ni.. Sebab tu la blog Miles of Smiles!tu antara yang sticky di jari tuan rumah ni.

Selain tu, antara 5 terawal termasuklah:
Liana: kat sini
Ken: (Kenwooi.com tu..) kat 'daddy sex tu apa?'
~Ney Ezzo~ : kat sini
dan sheemmd kat mari menguji minda

Terima kasih juga kepada semua yang datang dan sudi komen komen.. Ada silent readers juga ke blog ni.. Hehe.. Tajuk tip untuk mendapat komen?.. Terbukti bila join contests, at least penganjur yang anjurkan tu akan datang and komen blog kita .. Itula tip yang nak di kongsi.. Menulis melalui pengalaman..

6 comments:

Peri PiA said...

salam dear

wah semua yg terkenal komen kat All In One ;),tahniah

jemput ambil ye award :)

Sharifah nor said...

one of your silent readers...

d_LA said...

sabas..sabas !

- zuriey - said...

thnaks 4 comment too

amirah said...

wah ramai dah mengomen..

KizZ said...

Kiz pun nak mengomen jugak kat sini!

www.kizgarden.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...