Nak Souvenier best?

Kicap Tiruan Cap Cicak?

~Erkh.. Ini bukan kisah kicap tiruan.. Ini kisah kicap berperisa cicak.. Apa agak rasa cicak tu.. Macam fear factor lak.. Tapi ni fear factor Malaysia.. Macammana cicak tu boleh ada dlm kicap tu.. Mungkin terjatuh masuk dalam botol masa skodeng pekerja yang comey2 tu.. Seterusnya apa tindakan?.. Saman ke?

KANGAR - Selama sebulan ini, sebuah keluarga terdiri lapan orang di Taman Merpati di sini tidak menyangka keenakan makanan yang mereka nikmati menggunakan kicap soya pekat, rupa-rupanya bercampur bangkai cicak.

Bangkai cicak dalam kicap pekat yang turut mempunyai tanda sijil halal itu hanya disedari ketika keluarga tersebut menggunakannya untuk memasak nasi goreng kira-kira pukul 7 malam kelmarin.

Menurut Norazura Arip, 32, bangkai cicak sepanjang dua sentimeter itu tiba-tiba terkeluar dari botol kicap berkenaan ketika dia menuangkannya ke atas senduk untuk memasak nasi goreng.

"Saya menjerit kerana terkejut melihat ada cicak keluar dari botol kicap ini yang telah pun bertukar warna menjadi kehitaman.

5 comments:

Nordin said...

arghghh! geli!!

http://burungman.blogspot.com/2010/12/bestnye-rogol-adik-sendiri.html

iza said...

Salam...

Kangar? arghhhh....dah loya tekakku ini..
Kicap cap apa tu?

L.E.N.S.A-N.A.N.I said...

errrkk.. klu dpt tahu jenama kicap best gak.. blh blacklist terus..

sicomot-comel said...

uwekkkk...!!
geli3..

huishh,,mst terbayang jek stiap kali mkn kicap pasni..

huhu

azzey said...

nur; geli baca citer nih.....uwekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...