Nak Souvenier best?

Lelaki Lagi Boros dari Wanita

Anda setuju tak.. Topik hot bincang kat TV ni.. Bagi anda siapa lebih boros ye?.. Kenyataan / faktanya dikatakan lelaki lebih boros kerana daripada jumlah yang bankrap tu disebabkan kad kredit dan terdiri dari lelaki...

Atau adakah keran menggunakan kad itu untuk gefren gefren atau isteri isteri...
Perlu ke ada kad kredit ni.. Kad plastik yang beribu ribu nilainya..

16 comments:

Sepi tanpa mimpi said...

pendapat saya! lelaki akan jadi sangat boros jika mempunyai hobi. mereka akan terikat dengan hobi tu sehingga tak kisah dengan nilai wang yang diperlukan.
perempuan pula, biasanya berhabisan duit untuk pakaian dan kosmetik mereka. :)

Rozuan Ismail said...

perempuan lebih boros sebenarnya,tapi kalau boroi, memang lelaki lebih boroi..huhu

Encik MamaT said...

tah la.. apa yang dibuat tu... alahai...

nekkenproject said...

Erk? Aa.... Taknak Mengaku...ngaahahah

mia said...

huwaaa..ini kat tv3 kan dear..ehekhkee..mia tgk smpai abes..hehehe..pndapat mia..same je kot..just dorongan dan rangsangan brbelanja tu berbeza..kalu prmpuan, smua tahu..mmg suka cantek, kualiti..kalu lelaki, sbb hobi or maskulin atau ape3 la..

pndpat aje..ehee

KizZ said...

Erk...camtu ek..tapi rasanya pompuan lagi boros kot...yang fakta jadi camtu Kiz rasa sebab actually barang-barang laki terutamanya baju suar and kasut memang jauh lagi mahal dari laki...

kalau kasut je pun dah at least RM70,pompuan RM30 dah dapat dah..

visit me,
www.kizgarde.blogspot.com

aki.tilu said...

ala,..laki pompuan same jeh..
dua2 pun boros,..hehe..

E.d.Y said...

guna swap kad tu pompuan kot..kesian lelaki..haha

cemomoi said...

kawe tak guno kad kredit, doh kawe dok kategori mano?

cik dira said...

lelaki wlau blanje sket2,tp brg sume mhal2.haha..

pmpn blanje slalu n byk tp bli yg muroh2.hahax~

Myaby said...

lelaki suka brg mahal

perempuan suka brg byk.

hehe

Wan Gerrard said...

hmm ntah, sama je kot dua-dua..huhuhu

tsaicoutic tranmorphersys said...

no komen...xpkai kad kedit..pkai duit syiling jer...hehheh

ardinihumaira said...

kalo dni, nak kata lagi boros tak juga. deen pun sama je kalo kena barang dia suka boros sakan. nak nak lagi bab mancing. pendek kata, dni dengan deen sama2 boros cuma benda lain-lain... maka dengan ini, laki pempuan sama je borosnya. hehe... ;p

shelliey said...

btol ker?tp antara aku n hubby..aku yg kuat mmbli kot..cner tu?

http://sayaommy.blogspot.com

Peri PiA said...

er..er hehehe

zmn sekarang,same je =))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...