Nak Souvenier best?

500 BLOG MENCARI HARTA KARUN


SOALAN 1 ) ... jeng jeng jenggg....

Daripada senarai 500 BLOG yang dikeluarkan tadi ... Sila beri nama blog yang mendapat no 10 , 100 , 200 , 300 dan 500 .. Dan jangan lupa , nak juga entri terkininya dan linkkan ...

JAWAPAN

no 10: Lelaki Ini, http://jantankeparat.blogspot.com/

entry terbaru: Mari Kenal Blogger baru

no100:mizz_aainaa http://aainaa4a.blogspot.com/

entry terbaru: Saya Blogger Penang..

no2o0 :Silent Thinker http://safiyahezora.blogspot.com
entry terbaru: chantekknye jadual class aku

no300: dyba gula-gula http://sweetdyba.blogspot.com
:
entry terbaru: 500 blog


no500: SyedMuzzamir http://symuzzamir.blogspot.com
:
entry terbaru: 500 blog

~semua entry erbaru adalah pada masa entry jwpn ini ditulis ye BA..

SOALAN 2 )

Apakah pendapat anda mengenai blog saudara Roy ( http://www.sisiberbeza.com/ ) ..

Sebelum bagi pendapat meh kita berkenalan dulu dengan: ROY..

About Me

My Photo
iamzulfadli
I write something that i like and inspire me. Maybe will do inspire you and your friend and your family and your government too. Mostly i write bout how i feel and react.Pardon my words, i try keep it cool and nice. If you dont like me, fine. Keep your holster off and bug off. And yeah, thanks for reading this
Nama eh Zulfadli.. tapi ngape Roy plak?.. Beliau adalah penaja rancangan mari MENCARI HARTA KARUN 500 BLOG by Ben Ashaari..hari pertama

  • Feature blog yang simple.. Header tu tagline dia takboleh lupa la: Blog berbunga Tapi Gua tetap ROCK.. Kalau header lagi cun mesti lagi menggoda..
  • Follower dah 144 (dah follow dah ye en Roy) (pada masa en try ini ditulis)
  • Loading time pun cepat je: No problem..tak tunggu lama
  • Alexa rank..ni buktinye

6 comments:

iamzulfadli said...

melawat. gua masih tak reti-reti nak guna alexa . hadoi.

sisiberbeza.com

mizz_aainaa said...

erkk.. tapikan...
kalau tak silap..
saya list ke-99..

KizZ said...

haha..kiz jugak yang tak faham faham camne nak maen 500 belog ni..apepun..gud luck yah..

Jom skodeng,
Kami Hannah Montana

athirah said...

GOOD LUCK yea... xphm ng 500blog. adeh

azzey said...

nur: x sempat join nih....:(

Peri PiA said...

wahh,join ye ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...