Nak Souvenier best?

AKU BUDAK BARU LAA


syaratnya..

  1. Letak header BEN ASHAARI BLOG ( trademark)
  2. Tajuk : AKU BUDAK BARU LAA dan linkkan ke entri ni
  3. Berikan satu tempat pelancongan yang menarik pernah korang g dan kenapa ... satu jer .. TAK KURANG 100 patah perkataan ..
  4. Tinggalkan link entri korang di ruangan komen blog BEN ASHAARI ..
Pernah pergi Pulau Langkawi, pulau lagenda Mahsuri.. Dulu dulu pernah plan sekali, lepastu tak jadi.. Tapi akhirnya, tercapai impian ke sana. Pakej 3 hari 2 malam bersama keluarga. Memang sangat berbaloi pergi sana.

Apa yang best?. Dapatla round hampir keseluruhan pulau langkawi tu.. Tapi tak pergi pulau pulau kecilnya.. Memang pemandangan dan suasana yang menarik... Dan ke Makam Mahsuri yang sememangnya tempat wajib lawat di Pulau itu kan?..

Heaven untuk penggemar penggemar coklat sebab memang berkaliganda lagi murah dari Tanah Besar kan.. Ada sesiapa tak setuju?..

Kalau pergi sana memang tak sah juga dapat order untuk- tolong belikan pinggan mangkuk.. Tapi memang beza betul harga... untung betul jadi orang kat Pulau Langkawi tu kan.. Mesti berlambak koleksi pinggan mangkuk yang cantik cantik..

8 comments:

Peri PiA said...

salam,wah join segmen BA bgs2

penah pg langkawi,teringin nk pg lagi :)

wannurfazrini said...

wow awesome :D

syaz rini said...

langkawi best..:)

syaz rini said...

langkawi best..:)

Syafiq Rosli said...

all da best

Shaofie said...

langkawi is the best. semua tempat menarik. bersejarah lagi.

Azrul Hisham said...

salam ziarah dari blog ben...

datang guling2 sambil baca entri kat blog ni (^_^)


Jom guling-guling disini pula:

Azrul Hisham -My Real Life

Nur Mudrikah said...

dtg ziarah dari blog encik ben ashaari.. jemput dtg umah.. salam ziarah=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...