Nak Souvenier best?

Nak Stop Blogging?

Cara nak stop bloging?... Ini bukan entry untuk bagi tips.. Terbaca entry dekat green syndicate tentang tuan blog itu yang hendak stop bogging.. Khabarnya ada 'sesuatu' yang terpaksa ditempuhi dan memaksa beliau untuk STOP BLOGGING.

Solihin Zubir, satu nama yang seringkali menghiasi kotak kotak komen.. Blog ini pun sering dikunjunginya..Mengambil keputusan untuk berhenti berblog.. Ada Apapun.. harapan semuga segala yang ;menghimpit' beliau akan segera selesai..

Pernah terfikir ke kita untuk berhenti menulis di blog?.. Mungkin ada yang pernah.. Tapi kenapa?.. Ada sebab sebab yang nak dikongsikan di sini?.. Adakah sebab dikritik terlalu hebat macam sembang kosong?.. Atau tiba tiba sahaja sudah bosan dengan dunia blog?.. Tiada idea?.. Walau apapun walau kenapa pun.. Semoga semnagat berblog terus mekar dalam diri.. Kadang adang salah satu cara untuk melegakan segala yang terbuku di hati, menggembirakan hati.. Dengan cara yang positif..

7 comments:

Mohd Fitri said...

mungkin ada masanya nanti, harus meninggalkan dunia blog. apa-apa pun itu belum lagi difikirkan. :)

Hishyamuddin said...

setakat ni xde rase lagi nk henti blogging.hehe.

Penjejak Mimpi said...

Salam.

Stakat ni lom lagik.. tapi tatau esok luse...

Salam ziarah dari Penjejak Mimpi..

THE LEKAT LEKIT STORY said...

tak penah lg terfikir cmtu

ardinihumaira said...

dni rasa blog dni tak tinggal kot. biau jekalo tak update pun ;p

noreed said...

baru start so masih excited tak tinggal lah. cuma kadang2 berhabuk tak updated.

Fiqah Alias said...

fiqah pon penah gak terpikir utk stop berblogging cam yg fiqah slalu pk utk stop berfacebook sblum2 nie..wat mase nie fb fiqah dh deactivate...tp..blog...fiqah x sanggup la pulak..syg sgt rasanya nk tinggalkan kwn2 blogger..=) sbb ape eh fiqah pnh pk nk stop..?? ntahlaa~ fiqah pon x pasti sbb ape..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...