Nak Souvenier best?

Nak Bersara di Mana? Kota atau Kampung

Suatu hari terbaca artikel "bersara di kota" dari blog ini
Betul juga kata penulis blog tu, zaman sekarang anak-anak semua suka tinggal di kota: banyak kemudahan dan peluang pekerjaan. Kalau tiba-tiba ada kecemasan, terpaksa ambil cuti beberapa hari melawat ibubapa di kampung.. Tapi kalau ibubapa tinggal dekat dengan mereka, tak perlu bersusah payah ambil cuti yang lama untuk melawat...
Apa pendapat anda?

7 comments:

KizZ said...

Kampung terbaik!!

Jom sini,
Misteri Tikus Bergerak

mizz greenApple said...

sy tetap suka kpg..
even btapa d bandar pun tp cuti2 still nak kpg jugak.. ~_^

http://greenapplemizz.blogspot.com/2010/07/jangan-ucapkan.html

eelobor said...

hajatnya nak balik ke kampung asal juga

y-A-n-A said...

terbaik dari desa!!

kampung lah tempat yg pling sesuai kalau tol2 nak bersara.. :))

Mama Zharfan said...

me cuma ada my mom jer kat kg now...belum plan nak bersara kat mana...

Peri PiA said...
This comment has been removed by the author.
Peri PiA said...

tadi slh komen hihi,kalau pnjg umur mrh rezeki nak stay pinggir bandar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...