Nak Souvenier best?

Hot Keyword

keyword                                     

Apa tujuan keywords ni sebenarnya?.. Daripada pemeratian sendiri, key word ni adaah words yang akan memudahkan pencarian kita terhadap sesuatu artikel.. Contohnnya nak cari tajuk berita ke gosip ke.. taipkan aje word yang kita maksudkan tu then,, Nah jawapan pilihan hanya beberapa saat. Almaklumla ada google.. semua benda tak tahu terus google kan aja. Menarik kan.. Dunia dihujung jari..

Macam haritu google tentang pancaran laser.. Saja nak tahu apekebenda nya laser ni.. Laser hijau lak tu kan.. (Penyokong Malaysia amacam dah bersedia?)

Lepas tu ter rajin pula nak cek keyword kat blog ni.. Nah tu dia.. Tapi apa dia / web apa tuh? Belum google lagi.. www sammy boy.com// . Nanti bila terlebih tenaga lepas ni g google balik.Atau ada sesiapa boleh tolong googlekan?

6 comments:

afuan shah said...

laser aduhai laser...bila mau tutup kes??/hik3

Miecyber said...

Tips menarik...

Thanks...

Bila saya blogjogging $$$$$$.....

athirah said...

mari join GA trex :)

AtiEnAbErn said...

nur :wah !! menarik nye info ! ..=)

Gen Fujita said...

Googled.
http://sammyboy.com/tklover/index.php
Nampak gaya macam forum nak cari escort girl. Hmmm...

amirah said...

hehhe..kenkadang keyword tersesat yg ntah pape je masuk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...