Nak Souvenier best?

Keputusan PMR Dimansuh

Keputusan PMR keluar hari ni.. 23.12.2010.. Ada ke kawan kawan di sini yang ambil exam PMR? atau adik beradik ke ada yang ambil exam PMR.. Atau cikgu cikgu yang mengajar budak budak PMR.. atau Ibu Bapa yang anaknya akan terima keputusan hari ni?

Agak agak la kan.. Siapa la yang paling berdebar debar?.. Ibu Bapa atau calon itu sendiri.. Apapun, keputusan harus diterima.. Usaha gigih telah dilaksana.. Saat terakhir ni.. Tawakkal padaNYA.. Semoga keputusan itu adalah terbaik untuk diri kita..

Dan memang PMR akan dimansuh pada 2012 kan?.. Jadi macamana agaknya sistem pembelajaran nanti.. Sama sama tunggu.. Atau ada cikgu yang boleh tolong explain...

6 comments:

iqbalsyarie said...

hoho..teruja~ so, sesapa yang dapat resul gempak-gempak, apply la KISAS. cari kejayaan dunia akhirat, kita kasi balance :)

ardinihumaira said...

tatau nak kata apa PMR dimansuhkan.. :)

Sharinginfoz said...

ibu bapa mesti berdebar sakan ni

hafizah_ismail said...

adik ipar fizah amik PMR..nnt nk call lah ty dia dpt berapa..hehe..

teringat zaman kegemilangan amik PMR dulu..tahun 1998..seronok!!hehe..

|| NaFiRaa || said...

adik ai pon amik PMR jugak~ harap2 dapat keputusan yang baik..amin~

Farah Hanim said...

tahun 2012 farah pmr :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...