Nak Souvenier best?

(Gambar) Ben Ashaari / Khairul Fahmi

Setinggi setanggi ucapan terima kasih buat bro BA.. (Ben Ashaari) atas entry beliau yang memuatkan list blog ALL IN ONE ini.. Terima kasih.. Katanya Blog ini menyumbang polis traffik kat blog beliau.. Tak caye ke?.. Ini yang sempat dicapture.. Almaklumla, kalau lambat lambat boleh terlepas entry ni.. Entries BA kan berpuluh sehari..Bila otai mcm Ben letak link dalam entry tu kira happy sangat ala ala Malaysia Juara Piala Suzuki AFF 2010.. ole ole ole ole..

Pagi ni bila terbaca tajuk post Lady_dla terus teruja nak wat entry ni.. Terima kasih terima kasih.. Dan ada ke blogger yang baru masih belum kenal Ben Ashaari ni.. Jemputla berkenalan dengan dia.. Join segmen2 dia.. Mana tau menang eh dapat hadiah polis traffik.. Follower dia lagi seratus nak cecah 7000.. Good luck Ben Ashaari. Dan berikut ini gambar bukti oke. Tersenarai dalam 6 bloglist tu.. Sama sama berjuta lemon.



Cerita kedua.. Bila nengok komen dalam post post sebelum ni tertarik le dengan pelawaan si 'dia' untuk jengah blog 'dia' dan 'dia satu lagi. ' Pening tak ayat?

oke la.. Sebenarnya susulan dari post entry berkaitan kemenangan Malaysia, aMyErInAiMiE ada suh p jenguk blognya sebab aMyErInAiMiE ada linkkan entry ini di bloglistnya :DISINI..kat no 7 tu ye Kawan kawan.. Rupenya dia ni penjual beg yang comey comey.. dan lagi katanya: dia BAKAL KAKAK IPAR KHAIRUL FAHMI CHE MAT (baru tau nama penuh)

Tak percaya?.. Silala g tengok dia.. then dari situ leh g blog adeknya.. Adala gambar Khairul Fahmi atau jantung hati skuad bolasepak Malaya kat situ .. Good luck! And terima kasih again erin..

8 comments:

Rozuan Ismail said...
This comment has been removed by the author.
Rozuan Ismail said...

tahniah..memang blogger tegar la awak ni..sy pon x cam tuh..huhu

aMyErInAiMiE said...

tq dear.been following ur blog pun before ni. coz u ade join contest i kn..:)

tengkiu dear!
http://eringilegambar.blogspot.com
http://amyamyshop.blogspot.com

d_LA said...

tahniah nur..semoga kite lbh semangat untuk berkarya..erkkk cam poyo lak..samat thn baru yer :)

amirah said...

nur memang naik mencanak2 ni..gud luck moga terus rajin post entries

azzey said...

nur; bangga Malaysia menang...he3....slmt bercuti ye nur.....:)

Peri PiA said...

tahniah dear

AtiEnAbErn said...

nur menaik nih! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...