Nak Souvenier best?

Best Ke Cerita Korea?


Agak agak la kan, kalau cerita ni keluar lagi kat TV.. Ada ke orang nak tengok?.. Sekarang ni ada suggestion tak cerita mana yang best..? Kat TV ke movie ke...

7 comments:

Shafa said...

korean drama best! try tengok Playful Kiss & My Girlfriend is a Gumiho. Terbaek untuk 2010 ni... Kalau kat tv nak layan korean drama kat astro la. Channel animax. Rabu-jumaat kul 8 mlm kalau tak silap. ;p

aRuL aSh.. said...

hahahaha
musim korea

Rini Jy said...

cite korea best. try tgk cite marry me mary kat kbs world. hero lebih jelita dari heroin :)

y-A-n-A said...

korea tgh up~ :DD

azzey said...

nur: dari dulu spi sekarang x pnh ter minat citer korea nih...nur sker ek?

black forest said...

black forest nak suggest some dramas untuk nur. kalau rajin, tengok lah. :)

boys over flower
coffee prince
pasta
yoo hee the witch
personal taste

ops, lupa nak gitau. black forest ni k-drama addict. hehe... :P

Peri PiA said...

best :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...