Nak Souvenier best?

Insiden Bola Sepak Indonesia Malaysia 0-1/ Piala Suzuki AFF2010

Tadi tidakle menumpukan perhatian sangat dengan perlawanan akhir bolasepak Piala AFF Suzuki 2010 antara Malaysia dan Indonesia. Tetapi ada sesuatu yang mengganggu di tengah tengah perlawanan.

Bila tengok, dah tunjuk yang presiden FAM / Sultan Pahang dah turun padang. Kenapa ye?.. Rupa rupa nya perlawanan akhir bolasepak Piala AFF Suzuki 2010 antara Malaysia dan Indonesia part one ni dihentikan seketika.

Penjelasan lanjut dari penonton luar stadium ni katanya ada sedikit kekecohan. Tidak tahu apa sebabnya terjadi kekecohan antara penyokong Malaysia dan Penyokong Indonesia. Mungkin agak serius juga sehingga insiden itu menyebabkan terhentinya perlawanan akhir bolasepak Piala AFF Suzuki 2010 antara Malaysia dan Indonesia itu selama dua minit..

Bila dah nampak macam aman tadi perlawanan akhir bolasepak Piala AFF Suzuki 2010 antara Malaysia dan Indonesia, diteruskan balik.. Mendengar hebahan Datuk Hasbullah Awang ni.. mendebarkan juga ye.. Rasa macam ada kat stadium.. Itulah keistimewaan Datuk Hasbullah Awang ni kan..

SEbaik dah start balik perlawanan akhir bolasepak Piala AFF Suzuki 2010 antara Malaysia dan Indonesia tu.. makanya dengan tidak semena mena pasukan Malaysia berjaya Menyumbat gol pada minit ke berapa tah.. Harapnya perlawanan yang rancak ni takkan terganggu lagi.. Penyokong penyokong Malaysia dan Indonesia harapnya mempunyai semangat kesukanan dan setiakawan yang tinggi.. Tapi tetap sokong pasukan negara kan?

7 comments:

y-A-n-A said...

malaysioa terbaik lah!! :DD

Citarasa Rinduan said...

tak sabar nak tunggu malaysia merai kemenangan..

azana said...

kekecohan td disebbkan penyonong kite p suluh laser kt muka penjaga gol indon si markus, diaorang protes...sbb 2 berhenti 2 perlawanan...

papepn.... tahniah la.... harimau mmg mengaum...hahah

smg lawan kt indon t wat yg terbaik...

KizZ said...

Hoho..malaysia memang lah terbaik 4eva...tapi xpuas ati la kat golongan2 yang mengong pigi maen laser tu..aduyai..


Jom skodeng,
SHE is older than HIM,anda rasa?

FaraCuna said...

laser... marcos gelabah.. wuhuuu

armouris said...

tahniah Malaysia! Main bola jangan sampai cedera - Kecederaan/Kematian di Padang Bola Sepak

Mr. Swift said...

Hello IDE polo awak!
Nanti jemput ke blog saya.
And polo jugak kalau suka tau. :)

Cara Nak Jadi Nuffnangers Hebat Dan Dapat Earnings Masyuk *Latest Entry-

http://negative46.blogspot.com/2010/12/tutorial-lengkap-cara-membuat-duit.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...