Nak Souvenier best?

Anda Happy Berblogging

Jom join segmen blog Lydia Miza: Hidup Itu Indah. Untuk kawan- kawan baru boleh tambah kawan.. yang dah lama boleh rapat rapatkan..



-Sudah berapa lamakah anda berblogging ?
#kurang lebih baru lima bulan

-Adakah anda happy berblogging ?
memang happy.. macam lagu amy mastura.

-Adakah anda mempunyai kenangan pahit selama berblogging...ceritakan .
#Ye, terutamanya ketika berblogging sambil minum air kopi.. hehehe.. Sebenarnya rasa pahit bila baca berita berita yang negatif atau baca berita berita yang menyedihkan...

-Harapan terhadap blog anda
#Sebagai platform untuk tambah kawan dan share cerita/berita/pengetahuan yang dirasakan perlu.. boleh jadi top macam blog LM ke..

Pandangan anda terhadap blog LM
Blog LM memang menarik, simple dan tidak berat pun. Sejuk mata memandang.. Pandang muka LM pun sejuk juga... (mungkin sebab kat sana sejuk kot..lawak je ni).. Tapi gaya penulisan LM yang santai tu memang menarik dan tak jemu la untuk singgah. Keep it up!! Selamat berkenalan ye LM dan kawan2

Ada yang berminat.. jom kesini

8 comments:

azrinrahim said...

wow, walapon baru 5bulan tapi sudah ramai followers.. nice blog ..

d_LA said...

wahhh..ade segmen best...hp blogging nur :)

Kamsiah said...

selamat memeriahkan industri blog di malaysia hehe..

Ayu Hashim said...

salam perkenalan & balas kunjungan

Sepatu Hijau said...

salam

aktifnya dia :)

Shahazrin said...

wah join jugak bagus2..

AnisZahra said...

Mcm best je. hehehe

KizZ said...

eyahh..nak mengomen jugak kat sini..
selamat maju jaya dan hepi berblogging yah!
nice blog..

jom,
www.kizgarden.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...